Drøm livet og lev drømmen

Drøm Livet og Lev Din Drøm

Jeg drømmer mitt liv og lever min drøm.

Jeg elsker øyeblikkene av daggry, der grensen mellom drømmer og virkelighet blandes sammen av et intrikat mønster som blir min dag. På morgenen finner jeg lettest essensen av min eksistens. Det er da jeg kan trekke nye tråder gjennom håpets øye og lage min dag.

“Jeg drømmer mitt liv,” hvisker jeg til universet før jeg setter meg ned og mediterer med mine venner. Tiden er like hellig som treskjæreren som tar seg tid til å se og kjenne på kubbens mønster før han setter seg ned og lager sin kunst.

Min kunst er å ta meg tid til å se inn i en utømmelig kilde belyst av inspirasjon og kreativitet.

Her på Mallorca maler morgensolen himmelen med gylden rød farge, mens verden våkner. Jeg er ikke bare tilskuer til mine drømmer; jeg er aktiv deltaker, skaper av egen skjebne, tenker jeg mens jeg dukker ned i det salte morgenbadet.

“Og jeg lever min drøm,” erklærer jeg med stolthet og overbevisning når jeg kommer opp av og går mot land. For hvert skritt jeg tar og hver beslutning jeg gjør, tråkker jeg min vei videre.

Jeg er en vandrer som drømmer mens jeg går, som lever og ånder for livets lidenskap som brenner urokkelig i mitt hjerte. Jeg venter ikke, ikke på noen, for det er bare jeg som lever ut min drøm. Gjennom livets svinger og vendinger, opplyst av drømmenes lys, omfavner jeg utfordringer og feirer seire med denne delen som bare tilhører meg, 

Det er min disiplin å ta vare på den.

Jeg har gjort mye galt og mye godt. Men, hva betyr det nå, snart er det frokost. Jeg fletter min nye dag med tråder av mot og håp. For jeg drømmer mitt liv og lever min drøm, i en evig dans av virkelighet og fantasi.

Vil du vite mer om hvordan du blir bedre kjent med den hemmelige delen i deg og virkeliggjøre den?

Da kan du være med den 25. mai på Litteraturhuset i Oslo.

Related Articles

Disiplin

Limet som binder våre ambisjonene sammen med våre handlinger! Disiplin! Hva er disiplin?, og hvorfor er det så viktig? Introduksjon til disiplin er nøkkelen til…

Responses