Disiplin og Egentid

Disiplin og Egentid

I dagens video snakker jeg om Disiplin og Egentid, og hvor viktig det er å skjære den ut i kalenderen eller det det daglige livet så du kan nå dine drømmer. 

Disiplin og egentid – 7 Viktige Punkter

Å skjære ut Egentid for Disiplin i en travel hverdag kan være utfordrende. Her er 7 viktige punkter som vil hjelpe deg med det.

  1. “Egentid er essensielt for vår mentale helse og trivsel. Det gir oss muligheten til å lade opp, reflektere og utforske våre interesser og lidenskaper.”
  2. “Så hvordan kan vi skjære ut tid i vår travle hverdag? Det handler om prioritering, å delegere oppgaver og å lære å si nei til unødvendige forpliktelser.”
  3. “Når vi tar oss tid til egentid, åpner vi døren til en rekke aktiviteter som kan berike våre liv. Det kan være alt fra å lese en bok til å gå en tur i naturen eller å dyrke en hobby.”
  4. “Regelmessig egentid gir mange fordeler. Det kan øke vår kreativitet, forbedre fokuset vårt, redusere stress og styrke vår selvfølelse.”
  5. “Det er viktig å overvinne skyldfølelsen knyttet til å ta seg tid til seg selv. Når vi tar vare på oss selv, blir vi bedre i stand til å ta vare på andre.”
  6. “La meg dele noen inspirerende historier om hvordan egentid har forvandlet menneskers liv, og hvordan det kan motivere oss til å prioritere vår egen velvære.”
  7. “Så husk, å skjære ut tid til egentid er ikke egoistisk, det er en nødvendig del av å leve et balansert og oppfylt liv. Ta vare på deg selv, så kan du bedre ta vare på andre.”

Se videoen på YouTube kanalen – Disiplin og Egentid

Fortell meg din mening – Hva er viktig for deg med tanke på din disiplin?
Hva ser du for deg vil være din disiplin?
Jeg gleder meg til å lese kommentarer og å svare på spørsmål du har i kommentarfeltet nedenfor

Varme hilsener – Morten

Related Articles

Disiplin

Limet som binder våre ambisjonene sammen med våre handlinger! Disiplin! Hva er disiplin?, og hvorfor er det så viktig? Introduksjon til disiplin er nøkkelen til…

Responses