Norges-turnéen er i gang – Vi er i Mosjøen!

Vi er nå i full gang med vår spennende Norges-turné, og denne uken har vi landet i vakre Mosjøen. Det er så fantastisk å være her, og Marina og jeg, sammen med flere fra 9 Livsenergier, nyter virkelig hvert øyeblikk.

Mosjøen har allerede vist seg å være en utrolig gjestfri by, og vi er så begeistret over å ha over 30 deltakere som har sluttet seg til oss her. Det er inspirerende å se så mange mennesker som er ivrige etter å utforske og forstå sin livsenergi.

I dag hadde vi møte med Stein Hauge som har invitert oss til å holde foredrag i Bakgården, en nydelig perle i hjertet av Mosjøen. Dette stedet har virkelig fanget våre hjerter, og vi ser allerede frem til å komme tilbake hit om seks måneder. Bakgården er et sted som utstråler sjarm og ro, og vi kunne ikke ha valgt en bedre arena for våre aktiviteter.

På denne reisen ønsker vi å hjelpe deg med å vokse gjennom ærlig kommunikasjon og gjensidig respekt. Vi tror at økt selvtillit og en dypere forståelse av din livsenergi kan sammenlignes med å forelske seg – når du er ditt autentiske jeg, vil du tiltrekke deg de rette personene og opplevelsene i livet.

Inspirasjon blomstrer når vi åpner oss for nye perspektiver og lar oss begeistre. Ta det første skrittet mot å gjenvinne kontroll, glede og lidenskap i livet ditt.

Vi gleder oss til å fortsette denne reisen sammen med dere og ser frem til alt det fantastiske som ligger foran oss.

Ønsker dere alle en strålende helg!

P.S. Vi sender en film fra vår workshop på søndag. Det er bare å glede seg!

Related Articles

Responses